Kärleksgåvor

 

Bara för kärleks skull.

Att ge ett smycke är att ge en känsla, en upplevelse. Att visa uppskattning, omtanke och kanske visa att man älskar någon.

Vi har en fin kollektion smycken för många tillfällen – inte bara morgongåvan vid vigsel, men även till andra tillfällen i livet när man vill ge något av kärlek. En födelsedag, bröllopsdag eller som minne av första barnet. Till den du älskar, drömmer om eller kanske till en god vän eller arbetskamrat.

Oavsett vilket, så hjälper vi dig hitta rätt. Vi garanterar att du får något som förmedlar det du vill säga och visa. Ett smycke med hjärta och värme.

Just nu – se även vår utförsäljning av en rad fina hängen på vår REA-sida!   REA hängen

– – – – – – – – – – – – – – – – –

colourshangenHängsmycke “Rainbow” med äkta sten, infattad i 18k vitt eller rött guld. Vår egen modell. En rad olika färger finns att välja på (turmalin, granat, blå topaz, ametist, citrin med fler)! Kedja säljs separat, ingår ej.

Pris: 4.295.- (exkl kedja)
Pris med rosa turmalin: 4.995.- (exkl kedja)

Special erbjudande fram till midsommar 2017  – 25% rabatt avgår från ord. pris! (gäller befintligt lager)

 3.220.- (ord 4.295.-) exkl kedja
 3.745.- (ord 4.995.-) exkl kedja

*

*

karleksgavanHängsmycke eller Örhängen i serien “Kärleksgåvan”, mycket populär som morgongåva, men även i andra sammanhang givetvis! Hängsmycket är  i form av en ring eller ett öppet hjärta, med infattade briljantslipade diamanter.

Inklusive fast monterad kedja i 18k guld. Finns i vit eller rödguld, och både som hängsmycke och matchande örhängen.

Hjärta
Halsband (tot 0,10 carat) inkl kedja 7.800.- (ord pris 8.700.-)
Örhängen (tot 0,14 carat) 6.900.- (ord pris 7.800.-)

Ring
Halsband (tot 0,06 carat) inkl kedja 6.700.- (ord pris 7.500.-)
Örhängen (tot 0,12 carat) 6.500.- (ord pris 7.300.-)

*

pearls

Pärlcollie – alltid rätt! Endast ett kvar!

Finns nog inget som är så klassiskt som ett pärlhalsband, både till bröllop, fest och vardag. Vi har ett klassiskt sådant, odlade sötvattenpärlor med jämn form och härlig lyster, 7 mm stora pärlor. Låset är i 18 karats guld, sista collien har en nallebjörn som lås, mycket läckert! Normal längd, ca 45 cm.

Pris: 4.660.-

Vi lämnar just nu 25 % rabatt – så ditt pris är 3.495.- . Passa på!

*

*

*

parlcollie Pärlcollie med 2 styck lås!

För tillfället har vi ännu ett fint erbjudande – odlad 7 mm sötvatten pärlcollie 1 radigt, med silverlås (eller förgyllt silverlås) för specialpris: 1.995.- (2.200.-)

DESSUTOM – så långt lagret räcker, så bjuder vi på ett extra lås! Värde: 595.-  Låset är mycket lätt att byta, bara att öppna och trä i. Välj på flera olika modeller i vår butik! Låsen är så dekorativa att man gärna bär dom framåt, så att dom syns!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes